Publicada al BOE la fase 0 que s’inicia demà

La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols us comunica que s’acaba de publicar al BOE la fase 0 de desconfinament anunciada pel Govern d’Espanya i que entra en vigor a partir de demà 4 de maig:

A continuació us fem un breu resum dels temes més destacats:

– Es podran obrir els comerços i serveis de menys de 400m2 però l’atenció al públic s’haurà demanant cita prèvia i amb només un client per treballador dins de l’establiment i sense espai d’espera a l’interior.
– Els clients només seran del municipi excepte qui vengui productes o serveis que no es troben en els municipis de residència d’aquests clients.
– Els comerciants hauran d’atendre des del taulell o des d’una pantalla protectora, i hauran d’utilitzar un equip de protecció individual (mascareta, guants, etc.) si no es pot garantir la distància interpersonal de 2 metres.
– S’eliminen les zones d’autoservei i un treballador haurà de donar el producte per evitar-ne la manipulació del client.
– No hi podran haver productes de prova (mostres, testers…)
– Els emprovadors només podran entrar-hi  una sola persona i després s’hauran de netejar i desinfectar així com la peça de roba.
– Els comerços hauran d’establir un horari d’atenció preferent per a persones grans (recordeu que ha de coincidir amb les franges que poden sortir? de 10 a 12 h i de 19 a 20 h).
– Els establiments hauran de posar dispensadors de gels hidroalcohòlics a l’entrada del local.
– S’haurà de netejar l’establiment almenys 2 vegades al dia (migdia i vespre) sobretot les superfícies de contacte més freqüents (taulells, portes, teclats, mampares, maquinària,…)

– Els sectors de restauració pot obrir al públic per permetre el lliurament de menjar per endur, sempre respectant les mesures de seguretat i distanciament.

La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols posa a disposició de les empreses inscrites a la plataforma Anemdecompres.cat, informació més detallada de la publicació d’aquesta normativa.

Així doncs, si encara no ho has fet, t’animem que t’inscriguis a la plataforma Anemdecompres.cat omplint el següent formulari de La Cambra: Inscripció

Contacteu-nos, estem a la vostra disposició:

Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols · Passeig del Mar, 40 · Tel: 972 32 08 84 · info@cambrastfeliu.com · cambrastfeliu.com

Leave a comment