La Cambra de Sant Feliu presenta la MaskCat

Les cambres de comerç de Catalunya posen a disposició de fabricants i distribuïdors una mascareta higiènica per ús massiu i s’ha creat com a barrera efectiva per evitar contagi via fluids, protegeix ulls, nas i boca, especialment davant actes reflexes. A causa de la baixa disponibilitat de plàstic al mercat, s’han dissenyat fins a quatre versions diferents per poder utilitzar d’acord amb la demanda i les necessitats. Hi ha una versió 100% plàstic (PET o policarbonat) destinada a col·lectius específics (sordmuts, logopedes, mestres d’infantil, llocs de treball de seguretat,…) i s’han previst tres versions més, de cartró i visor de plàstic. La part de cartró s’ha de llençar cada dia i hi ha un visor de plàstic que es pot reutilitzar (en aquest cas s’ha de rentar cada dia amb aigua i sabó intensament).

La Covid-19 ha posat de manifest la dificultat de compaginar la protecció, personal i social, davant la malaltia i el desenvolupament d’activitats que fins ara eren considerades naturals i innòcues com anar a treballar a indústries, magatzems o oficines, a comprar, passejar, visitar museus, anar al cinema o al teatre o fer una escapada a altres paisatges o entorns. La MaskCat s’ha dissenyat per cobrir aquesta necessitat i poder conviure amb la COVID-19 amb la màxima seguretat en entorns no hospitalaris. Per estar del tot protegit, la recomanació és dur-la posada tot el dia, excepte per menjar i beure, i rentar-se bé les mans cada cop que es treu la mascareta, sent conscient que quan te la treus estàs desprotegit.

Per a més informació, contacteu-nos, estem a la vostra disposició:

Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols · Passeig del Mar, 40 · Tel: 972 32 08 84 · info@cambrastfeliu.com · cambrastfeliu.com

Leave a comment