FASE 0: què cal saber i com us podem ajudar

La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols us explica breument els detalls de la fase 0 del desconfinament (del 4 al 10 de maig):

 • Els comerços i serveis de menys de 400m2 poden obrir, però l’atenció al públic s’haurà de fer a través de cita prèvia i amb només un client per treballador dins de l’establiment i sense espai d’espera a l’interior.
  • Els clients només seran del municipi excepte qui vengui productes o serveis que no es troben en els municipis de residència d’aquests clients.
  • Els comerciants hauran d’atendre des del taulell o des d’una pantalla protectora, i hauran d’utilitzar un equip de protecció individual (mascareta, guants, etc.) si no es pot garantir la distància interpersonal de 2 metres.
  • S’eliminen les zones d’autoservei i un treballador haurà de donar el producte per evitar-ne la manipulació del client.
  • No hi podran haver productes de prova (mostres, testers, ….)
  • Els emprovadors només podran entrar-hi una sola persona i després s’hauran de netejar i desinfectar així com també la peça de roba que no sigui comprada.
  • Els comerços hauran d’establir un horari d’atenció preferent per a persones grans (recordar que ha de coincidir amb les franges que poden sortir de 10h a 12h i de 19 a 20h)
 • Els establiments hauran de posar dispensadors de gels hidroalcohòlics a l’entrada del local.
 • S’haurà de netejar l’establiment almenys 2 vegades al dia (migdia i vespre) sobretot les superfícies de contacte més freqüents (portes, taulells, mampares, teclats, maquinària, etc.)
 • La restauració pot obrir al públic per permetre el lliurament de menjar per emportar, sempre que es respecti les mesures de seguretat i distanciament.

Per tant, els establiments hauran de garantir al màxim la protecció individual i reprendre la seva activitat a partir d’uns paràmetres que ajudin a transmetre confiança i seguretat a la resta de la societat. És per això que La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols vol ajudar a les empreses a trobar tot el material necessari a través dels seus proveïdors col·laboradors.

Explican’s les teves necessitats de material d’higiene i protecció a través del següent formulari: Formulari material

Us recordem que la La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols vol ajudar a la digitalització de les empreses i posa a disposició la plataforma virtual anemdecompres.cat. Si encara no t’has apuntat, fes-ho ara a través del següent formulari: Inscripció

Contacteu-nos, estem a la vostre disposició:

Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols · Passeig del Mar, 40 · Tel: 972 32 08 84 · info@cambrastfeliu.com · cambrastfeliu.com

Leave a comment